Hirdetés

Napi büntetés: kiderült, hogy az Overwatch remek fitneszjáték

|

A Ring Fit Adventure kontrollere izzasztó edzésprogramot varázsol a Blizzard lövöldéjéből.

Hirdetés

Super Louis 64, avagy Controller Bender a YouTube egyik legérdekesebb figurája, aki arra specializálódott, hogy a leghülyébb kontrollerekkel játszik jól ismert címeket. A Dark Soulst például egy tucat banánon vitte végig, a Demon's Soulst egy DDR-táncszőnyegen gyűrte, a Ghost of Tshushimát pedig egy katanával tette izgalmasabbá (na jó, ez utóbbi nem is akkora bolondság).

Legutóbbi kísérletében viszont annak járt utána, hogy miként lehet az Overwatch pörgős meccseit összehozni a Nintendo Switch-exkluzív Ring Fit Adventure fitneszkontrollerével. A Ring-Connak nevezett eszköz tulajdonképpen egy Pilates gyűrű, amire a Switch egyik Joy-Conját rögzíthetjük, míg a vezérlő párja a lábunkhoz csatolva érzékeli a mozgást.

Hirdetés

A végeredmény pedig egy elképesztően izzasztó koncepció lett, ahol a mozgáshoz folyamatosan futni kell, míg a célzást a kézben tartott Ring-Con oldja meg. Ha a szünet nélküli kocogás nem lenne elég, Super Louis a guggoláshoz kapcsolta az Ultimate képesség aktiválását, ami akció közben igencsak viccesen mutat (a videóban 4:01-től látható).

A kísérlet végére verejtékben úszó ötletgazda így saját bőrén tanulhatta meg, hogy az Overwatch karakterei valójában milyen remek formában vannak, hiszen ők egy pillanatra sem állnak meg a meccsek alatt. Louis egyébként összességében irányíthatóbbnak találta a játékot, mint amire előzetesen számított, még annak ellenére is, hogy a Ring-Connal nem lehet menet közben megfordulni, hiszen akkor háttal állnánk a képernyőnek.

Aki a videó láttán megkívánta az akciódúsabb kardiózást, az akár maga is összeállíthatja az Owerwatch-Ring Fit hibridet, Super Louis ugyanis megosztotta a dokumentációját a GitHubon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)