Hirdetés

Napi büntetés: nem fogod elhinni, mennyibe kerül egy Louis Vuitton egérpad

|

Láttunk már néhány kifejezetten drága egérpadot, de ennek a darabnak az árából egy belépő szintű gamer PC-t is ki lehet hozni.

Hirdetés

Egy jó egérpad legalább olyan fontos, mint maga az egér, hiszen hiába van drága rágcsálónk, ha nincs alatta a megfelelő felület, amin villámgyorsan siklik. A felület minősége mellett a méret sem mindegy: főleg az FPS játékosoknak van szüksége méretes terítőkre ahhoz, hogy pixelre pontosan tudják elrántani a célkeresztet.

Egy minőségi egérpad ára nem olcsó, valahol 5-20 ezer forint között mozog. Irodai használatra persze egy filléres darab is megteszi, de ha valaki elegáns (és főleg nagyon drága) felületen szeretné tologatni az egerét, az most már a Louis Vuitton kollekciójából is válogathat.

Az elsősorban táskáiról, cipőiről és egyéb kiegészítőiről ismert divatcég nemrég dobta piacra a Gaston névre keresztelt, 26x22 cm-es egérpadot, amely alsó részét (amit ugye nem lát senki) a cég mintázata díszít, de a felső sarokba is bevarrták a logót. Ha valaki ilyet szeretne, annak 395 dollárt, vagyis 115 ezer forintot kell letennie az asztalra.  Ha ennyi fölösleges pénzetek van, itt tudjátok megrendelni a cuccot. De inkább adjátok nekem. Tényleg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)