Hirdetés

Napi büntetés: már emberméretű Mountain Dew párnával is aludhatsz

|

Ki ne álmodna szépeket, ha a nyugodt éjszakáról egy óriási Mountain Dew palack gondoskodik?

Hirdetés

A délelőtti hírügyelet reggel 7 órakor startol el a GSO-n, ekkor már kávéval a kézben és tágra nyitott elmével kell ülnie a szerkesztőnek a képernyő előtt. Kezdésnek ilyenkor az ügyeletes mindig átpörgeti az éjszaka befutott híreket, és kiválogatja a legérdekesebbeket, melyek közül párat kiad a hírezőknek, a többivel pedig maga kezd el foglalkozni. Ma reggel teljesen világos volt számomra, hogy a Mountain Dew párna híre olyannyira fontos, akkora jelentőséggel bír, hogy mindenképp én magam szeretnék beszámolni róla. 

Nem kell hálálkodni, értetek vagyunk, gondolunk rátok, szívesen tesszük meg azt, amit a köz érdeke megkövetel. Szóval szívesen. 

Hirdetés

A hivatalos termékleírás szerint "a Mountain Dew párna tökéletes megoldást jelent azokra a hideg téli éjszakákra, mikor csak a Mountain Dew által nyújtott kényelemre és forró, lágy érzésre vágyik az ember".

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én egyébként kifejezetten szeretem a Mountain Dew-t, de mondjuk se kényelmet, se forróságot, és főleg semmiféle lágyságot nem éreztem eddig, mikor ezt az üdítőt kortyolgattam. Lehet, hogy nekem is csak erre a párnára lenne szükségem ahhoz, hogy végre átlássam azt a teljes zent és lelki békét, amit a Mountain Dew biztosítani képes, de férfiasan bevallom, jelenleg nem akarom egy ilyen csodával feldobni az ágyamat. 

De az én defektem ne riasszon el benneteket! A világért sem akarnálak lebeszélni titeket semmi forróról és lágyról, szóval bátran csapjatok le erre a hiánypótló termékre. Az ára mondjuk egyelőre még nem ismert, de majd a hivatalos Mountain Dew online store-ban lesz érdemes keresni, elvileg idén márciustól. Igen, ilyen bolt is létezik, akinek igénye van rá, az Mountain Dew szakácskönyvet, vagy akár Mountain Dew kontrollermatricákat is vásárolhat. Csodálatos világban élünk, minden nap új felfedezés, újabb öröm. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)