Hirdetés

Napi büntetés: már fel is öltöztetheted az Xbox kontrollert, nehogy megfázzon

|

A Microsoft újdonsága felkészíti az Xbox-tulajok leghűségesebb társát a télre.

Hirdetés

Nyár óta már Magyarországról is elérhető az Xbox Design Lab, a Microsoft egyedi kontrollertervezője, amellyel bárki kedvére próbálgathatja, hogy milyen Xbox Series X|S kontrollerrel pörgetné az xboxos játékgyűjteményét vagy a Game Pass címeit, ráadásul pár hete már az Elite-szériára is kiterjesztették a támogatást, így nem maradt más, mint megalkotni álmaink vezérlőjét. 

Ha pedig már úgyis megrendeltük a saját ízlésünkre legyártatott kontrollert, amelyet gravíroztattunk is, miért ne akarnánk tovább menni és még ennél is jobban gondoskodni az eszközről?

Hirdetés

Nos, a Microsoft ebben is segít, ugyanis mini kapucnis pulóvereket árul az Xbox kontrollerekhez, hogy stílusosabbak legyenek és könnyebben viseljék az igénybevételt. Fekete vagy fehér színben lehet őket megvásárolni, de csak egyetlen méretben, az Xbox Series X|S kísérőjére szabva. A termék 100 százalékban poliészterből áll, és ami a legfontosabb van rajta cipzár, valamint nyílások is a megfelelő helyen. A miniatűr pulcsikat természetesen Xbox logó is díszíti elől-hátul, ahogy kell. 

Nem gondoltuk volna, hogy van igény ilyesmire, de úgy tűnik, hogy nagyon is, mivel az első adagot már el is kapkodták. Aki szeretne lecsapni egyre, az december 15-ig előrendelheti 10 ezer forintért, de a következő szállítmányra már csak február közepén lehet számítani, szóval nem fogjuk tudni idén karácsonykor meglepni vele a kontrollerünket. Valahogy csak túléli.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)