Hirdetés

Napi büntetés: egymás gyepálása helyett krikettezni kezdtek a Mordhau játékosai

|

A játékosok egy része a párbajozás helyett egy sokkalta biztonságosabb elfoglaltságot talált magának.

Hirdetés

A Mordhauban ugyan az lenne a játékosok dolga, hogy középkori harcosok módjára kaszabolják egymást, de sokan vannak azok, akik őrült viselkedésükkel egy kis színt visznek a szerverek életébe, vagy épp egyedi, moddolt meccseken kísérletezgetnek a játék által kínált lehetőségekkel. Illetve vannak olyanok is, akik színes ruhákban sportolnak.

Hirdetés

Az egyszeri sportrajongó számára valószínűleg elég érthetetlen a Brit Nemzetközösség országaiban fenemód népszerű krikett működése (de ha a baseballt ismeritek, ennek a szabályait sem nagy ördöngösség felfogni), ám a Mordhau-játékosok egy része mégis úgy döntött, hogy ezt a sportágat ülteti át a játékba. Egy PTEGrizzly nevű Reddit-felhasználó be is mutatta, hogy milyen meccsek zajlanak az óceániai szervereken. Ahogy az látható, a labdát pajzzsal, az ütőt pedig egy szimpla bottal helyettesítik a srácok, és igazából nehéz lenne megmondani, mit is láthatunk az alábbi videóban, de elméletileg ez krikett. Legalábbis annak egy laza, brutalitással megfűszerezett változata.

We've nearly perfected Mordhau Cricket in the oceanic duel servers. from r/Mordhau

Ti találkoztatok már hasonló őrültséggel a Mordhauban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)