Hirdetés

Napi büntetés: az NBA 2K20 átugorhatatlan reklámokkal támad

|

Fizettél közel 20 ezer forintot és végig kell nézned a reklámokat? Jókedvű leszel a gondolattól, ugye?

Hirdetés

Akárcsak az előző NBA játékban, úgy az NBA 2K20-ben is felbukkantak átugorhatatlan hirdetések. A megjelenéskor nem voltak ilyenek a játékban, így az értékelések írói természetesen ezt nem tudhatták. Mesteri terv, pont jól mutat a pay-to-win megoldások mellett, amelyek miatt a világ egyik legjobb sportjátéka röhejes pénznyelőként van már számon tartva.

Hirdetés

Átugorhatatlan reklámok egyébként bőven vannak ingyenes játszható mobilos címekben, de meglehetősen ritkák 60 dolláros játékok esetében. Illetve olyan 60 dolláros játékok esetében, amelyeket nem a 2K ad ki. Ahogy azt sejteni lehetett a rajongók nem kifejezetten örülnek a dolognak. Sajnos a felháborodás valószínűleg idén sem lesz elég nagy ahhoz, hogy a 2K kivegye ezeket a játékból.

I just got my first UNSKIPPABLE AD on NBA2K20 from r/NBA2k

A mikrotranzakcióknál legalább az ember eldöntheti, hogy megveszi-e a cuccokat vagy sem (még akkor is, ha ezzel sosem lesz olyan erős csapata, mint szeretné). Itt nincs választási lehetőséged, ott fogsz ülni, amíg le nem pörög a Converse reklám. Ez pedig senkinek sem jó, lássuk be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)