Hirdetés

Napi büntetés: nem ismer határokat a csempész szimulátor

|

Sokféle élményben volt már részünk játékosként, de tiltólistán szereplő árut elég ritkán kellett átcsempésznünk a határon.

Hirdetés

Látványosan kettéágazott a szimulátorok műfaja az utóbbi években, egyrészt továbbra is készülnek olyan, sok tekintetben valósághű alkotások, mint a Microsoft Flight Simulator és az IL-2 Sturmovik, de eközben megszaporodtak az olyan teljesen komolyan vehetetlen címek is, mint a Goat Simulator és annak követői.

Az utóbbi tábort erősíti az Ultimate Games frissen bejelentett projektje, a Smuggler Simulator, amely bizony bevezet minket a csempészek izgalmas és veszélyekkel teli pályafutásának örömeibe. Véletlenszerűen generált helyszíneken ugyancsak az algoritmus által sebtiben megtervezett kihívásokkal nézünk majd szembe, és a játék leírása szerint tradicionális módszerek mellett olyan megoldásokkal is kísérletezhetünk, amelyeket egyetlen tankönyv sem tartalmaz.

Hirdetés

Egyelőre nem világos, hogy meddig merészkednek el a fejlesztők a csempészáru tekintetében, dohánytermékek és alkoholos italok biztosan terítékre kerülnek, de hogy például kábítószert, fegyvert, netán embereket is át kell-e juttatnunk a szigorúan őrzött határon, az csak később derül ki. Az alábbi trailer nagyjából előrevetíti, hogy mire számíthatunk majd hangulat és játékmenet tekintetében.

A kraftolásra és a játékosok kreativitására nagy hangsúlyt fektető, humoros hangvételű Smuggler Simulator ugyanis a tervek szerint 2023 folyamán jelenik meg, de ha tényleg ezzel a látványvilággal akarnak a srácok kasszát robbantani két év múlva, akkor talán pályát tévesztettek. Ami pedig a támogatott platformok körét illeti, a streaming kivételével mindegyik szerepel a listán, amelyik most még relevánsnak tekinthető, tehát PC-n, PS4-en és PS5-ön, Switchen, valamint Xbox One és Series X|S konzolokon is gyakorolhatjuk a törvényszegést.

Hogy tetszik a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)