Hirdetés

Napi büntetés: nem voltunk felkészülve a Dota 2 új előzetesére

|

Hamarosan JK Simmons hangja is narrálhatja a Dota 2 mérkőzéseidet, és ezt Gabe Newell közreműködésével tudtuk meg.

Hirdetés

JK Simmons sok szerepből ismerős lehet, játszott egyebek mellett a Kaliforniai álomban, a Whiplashben és ő J. Jonah Jameson is a Pókember filmekben. Azt talán egy kicsit kevesebb tudják róla, hogy ő alakítja Cave Johnsont is, aki az Aperture Science rettegett alapítója.

Az Oscar-díjas színész most újra a karakter bőrébe bújik, hogy a Dota 2 játékosoknak okozzon örömet, a bejelentő videót azonban Gabe Newell szereplése koronázza meg.

A Valve egy hat percnél is hosszabb anyaggal készült bejelentés gyanánt, amiben Gabe, mint egy teljesen nemtörődöm főnök szerepel. A videó előrehaladtával kiderül, hogy a cég vezetője elfelejtette a készülő announcer csomagot, amin a videó elején dolgoztak, így felhívja Cave Johnsont, hogy segítse gyorsan ki őt.

Hirdetés

A készítők egyébként nagyon körültekintőek voltak: miután megjelenik, hogy eltelt egy hét, de Valve-időben mérve, Kaci "Kaci" Aitchison haja már jóval hosszabb, Jake "SirActionSlacks" Kanner pedig megkopaszodott. Az események a sztori szerint 2018-ban történtek.

Gabe Newell játéka is Oscar-díjat érdemelne, remekül hozza a teljesen unott, a folyamatokban csak kényszerből résztvevő főnök szerepét. Nézzétek meg, tényleg kihagyhatatlan.

A videó végén egy jacht fedélzetén ébred rá, hogy magára hagyta a két műsorvezetőt, így jut eszébe Cave Johnson, akit egy stílszerűen egy krumplitelefon segítségével tárcsáz. A Cave Johnson announcer pack november harmadikán érkezik a Battle Pass: Part 2 részeként.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)