Hirdetés

Napi büntetés: így kell vadnyugati RuneScape-et csinálni a Red Dead Redemption 2-ből

|

Egy kis szöszöléssel olyan látványvilágot varázsolhatunk a játékban, ami már nagyjából két évtizede kiment a divatból.

Hirdetés

Több dolog kapcsán is bele lehet kötni a Red Dead Redemption 2-be, de az kétségtelen, hogy elképesztő, élettel teli játékteret alkotott meg hozzá a Rockstar. Ehhez ráadásul gyönyörű grafika társul, viszont némi módosítással seperc alatt elérhetjük, hogy az élethű karakterek baltával faragott bábukká váljanak.

Hirdetés

A hónap elején megérkezett PC-re is a Red Dead Redemption 2, és nem kellett sok idő, hogy megjelenjenek a legelső modok is hozzá. Időközben már a grafikai beállításokra is rávetették magukat a játékosok, és LowSpecGamernek sikerült olyan szinten lebutítania a játék látványvilágát, hogy például a karakterekből és a lovakból arc nélküli, alacsony poligonszámú szörnyszülöttek lettek. A környezeti elemeken is változtatott ezt-azt, de azokat nem változtatta meg annyira drasztikusan, mint a modelleket, így az egész olyan, mintha a RuneScape karakterei valahogy átszöktek volna a vadnyugatra lövöldözni és lovagolni.

Ha kíváncsiak vagytok erre a bizarr összképre, akkor lessetek bele az alábbi videóba.

Most már legalább tudjuk, milyen egyéb trükkökkel lehet még javítani a játék teljesítményén. Persze ezt csak akkor használjátok, ha nem zavar, hogy Arthur Morgan torz bábuként irtja a rosszfiúkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)