Hirdetés

Napi büntetés: Rick Astley mémmé vált száma 4K 60fps-ben egészen ijesztő

|

Rick Astley Never Gonna Give You Up című száma már mémként él az interneten, ami nem tud mit kezdeni a 80-as évek Ultra HD feljavításával. Meg tudjuk érteni.

Hirdetés

Nem tudom elképzelni, ki lehet az az ember, aki a "ma ráeresztek egy MI-t a Rickrollra, és feltolom 60fps-re" felkiáltással kezdi a napját, de tagadhatatlan tény, hogy létezik ilyen vállalkozó kedvű figura. Ennek köszönhetően Rick Astley csodálatos 1987-es klipje már elérhető 4K-ban, 60fps képfrissítéssel, és az internetnek hányingere lett a látványtól.

Ez egy jó jelzés arra, hogy igen, a Rickrolling bizony visszatért a maga remastered verziójával. A Never Gonna Give You Up eredetijét már több mint 871 milliószor nyitották meg, és akkor még nem beszéltünk mások újra feltöltött videókról, a rövidre vágott változatokról és a meme-cutokról. Nyilván ehhez a mémkultusz is hozzájárult, talán ezért is reagált az internet kevésbé higgadtan.

Hirdetés

Nem lövünk nagyon mellé azzal, ha azt állítjuk, hogy a Never Gonna Give You Up az egyik legismertebb klip az interneten, így néz ki 2021-re felhúzott formájában. Tényleg ijesztő kicsit így, a retró popzenének egész egyszerűen lételeme a VHS felbontás:

Nem csoda, hogy sokak kiborultak, amikor felfedezték a 60fps-es változatot.

A sok, végtelen undorát kifejező néző mellett volt egy tiszta szívű Rick Astley rajongó, aki csak azt reméli, hogy az új változat visszahozza a Rickroll csodálatos napjait.

Veled érzünk Heather, és őszintén reméljük, hogy még sokszor fogunk olyan fake linkekre kattintani, melyek a '80-as évek klasszikusa által formált fülkagylóinkba hozzák el a már jól ismert élményt. A felbontás mindegy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)