Hirdetés

Napi büntetés: a játék, amiben új gatyát kell szerezned a munkahelyen

|

Kevés cikibb helyzet van annál, mint amikor a munkahelyen amortizáljuk le a ruhánkat használhatatlanná. Talán csak az a videojáték, amely erről a szituációról készül.

Hirdetés

Ha esetleg a macskákkal való randizás nem fárasztotta volna le az összes agysejteteket, akkor mutatunk egy másik hiánypótló játékot, amelynek főhőse egy szakadt nadrág. 

Hirdetés

Scott Ethington projektje, a Ripped Pants at Work nem kisebb feladat elé állítja a játékost, mint hogy lopakodva szerezzen magának egy új ruhadarabot a megsemmisült helyett, lehetőleg anélkül, hogy munkatársai észrevennék az akciózását. Ha ugyanis túl sok kollégának feltűnik a dolog, akkor emberünket kirúgják. Akkor sincs nagy gáz, ha megtörténik a baj, hiszen egy véletlenszerűen generált karakterre ugrunk át, akit felvettek a melónkra és szintén így járt. 

A Ripped Pants at Work várhatóan 2018. januárjában jelenik meg PC-re és Macre, körülbelül 800 forintos áron, amitől nem fogunk legatyásodni (ba dumm tss). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)