Hirdetés

Napi büntetés: máris itt a horror műfaj új trónkövetelője

|

Lehet bármennyire para a Resident Evil 7, van egy karakter, akihez még a rémisztő Baker-család sem tud felérni. Értelemszerűen Shrekről van szó.

Hirdetés

Mostanában reneszánszukat élik a klasszikus, paráztatós horror játékok, amik nem fogják a kezünket, nem tesznek minket elpusztíthatatlan szuperhőssé és nem biztosítanak könnyű kiutat semmilyen helyzetből. Ez a trend hamar felfutott és az utóbbi években a mainstreambe is betört olyan játékok képében, mint az Alien: Isolation vagy a Resident Evil 7, viszont volt még itt egy kiaknázatlan piaci rés, amit a legnagyobb kiadók sem ismertek fel.

Ti is jókat szoktatok nevetni a hagymás poénokon? Szerintetek is vicces, amikor a srác minden zenére a Smash Mouth "All Star" c. számának a szövegét énekli? Az a helyzet, hogy Shrek nem nevetett egyiken sem és Ti sem fogtok, amikor kipróbáljátok a horror műfaj legújabb csodáját, ami a nagyon találó The Onioning nevet viseli.

A független fejlesztők műhelyéből érkező játék még a legrutinosabb játékokban is csak több évnyi terápiával visszafordítható (ha egyáltalán) traumát fog okozni, de azért ha szeretnétek letölteni, akkor azt itt tehetitek meg. Ha a terrornak lenne arca, bizonyosan zöld lenne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)