Hirdetés

Napi büntetés: egy konzol azoknak, akik szeretik a melleket

|

A felnőtt játékok kedvelőinek készülő konzollal nagyjából 200 játékot érhetünk majd el a bekapcsolóbimbó megnyomása után.

Hirdetés

Egy olyan világban élünk, ahol a nagy konzolgyártók mind nemet mondanak a felnőtt játékok terjesztésére, és még az olyan címekből is kiszedik a kirívó tartalmakat, melyek egyébként nem a felnőtt témák körül forognának. A Nutaku minderre fittyet hányva hozza el a The Console nevű konzolt. Már most érdemes figyelni a kifinomult névválasztást.

Hirdetés

És a küllem, maga a tökély! A női kebel. A legtökéletesebb forma. A mell formájú gépen a bimbó a bekapcsológomb, amivel beindíthatjuk az egyébként Windows alapú masinát. A gépre alapból rátöltik a Nutaku Desktop Application nevű programot, amin keresztül azonnal hozzáférhetünk több mint 200 ingyenesen játszható és prémium kategóriás felnőtt játékhoz.

Természetesen ügyelünk a 18 éven alattiak lelki üdvére és egyensúlyára (hogy csak fejlövéseket lássanak), ezért csak így mutatjuk meg a konzolt testi valójában:

A gép csak limitált mennyiségben lesz elérhető, és az első körös szállítmány már mind el is fogyott az előrendelés alatt. A következő előrendelési kör időpontja ismeretlen, de a Nutaku ígérete szerint lesz még alkalom a vásárlásra. 

Csecse!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)