Hirdetés

Napi büntetés: a The Witcher 3 trailer Paintben

|

Rengeteg zseniális rajongói trailert láttunk már, de az viszonylag ritkán fordul elő, hogy valaki egy 9 éves gyerek rajztudásával alkossa új a következő év legjobban várt játékának előzetesét.

Hirdetés

A CD Projekt RED alig néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt megjelenését 3 hónappal elhalasztják, így azt majd csak május 19-én szerezhetjük be. Bár rengeteg rajongó szomorodott el a hír hallatán, azért jó látni, hogy a srácok nem akarnak valami összecsapott dologgal és több hónapnyi patcheléssel a világ színe elé állni, inkább foltozgatják még egy kicsit a játékot. Nekünk meg annyival is több időnk marad gépfejlesztésre, vagy épp az előző részek újrajátszására.

Ki tudja, ebben az extra 3 hónapban még Nick McDonaldsnak is lehet ideje összerakni egy új trailert. A fiatalember a játék 2013-as első előzetesét használta alapul, hogy abból megalkossa saját kreálmányát. Ehhez körülbelül két hónapra, rengeteg szabadidőre és egy csipetnyi őrültségre volt szüksége, de az eredmény magáért beszél.

Az előzetes összesen 30 kompozíciót tartalmaz, amelyek mindegyike közel 55 perc munkát igényel (20 perc rajzolás, 35 perc összeállítás). A kész anyagot végül az After Effects csodáit használva tette ilyen látványossá. A művésznek egyébként nem ez az egyetlen ilyen munkája, a Halo 5-höz is készített hasonlót. Ha párba állítanátok a videókat, itt egyszerre mindkettőt megnézhetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)