Hirdetés

Napi büntetés: végigjátszható-e a Dark Souls néhány darab szarral?

|

Elértük a Dark Souls végigjátszások új szintjét... mondhatni új mélységét.

Hirdetés

Sokan, sokféleképpen teljesítették már a Dark Souls kihívásait a játék 2009-es megjelenése óta, de egy speedrunner, LilAggy talált még egy módszert, amire egyáltalán nem voltunk felkészülve. Szerencsére nem kontrollerként használta a végterméket, de az talán még aggasztóbb, hogy a játékban tárgyként szerepel.

A fondorlatosan dung pie-nak nevezett ürülékdarabokról azt kell tudni, hogy eldobhatók, és másodpercenként 7 sebzést okoznak annak, akit eltalálnak, de a játékost is sebzik egyúttal. 10 percig aktívak, így összesen 4200 sebzést osztanak ki, ami már nem kevés.

Hirdetés

Hét és fél óra küszködéssel, de LilAggy-nek sikerült kierőszakolnia magából a végigjátszást. Mivel néhány boss immunis a mérgezésekre, a játékos kénytelen volt glitcheket használni és megkerülni őket. Annyi megkötést vállalt, hogy aki érzékeny dung pie-okra, azt csak azokkal sebzi, akire viszont nem hatnak, azokat lényegében le sem szarja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A végeredményt alább foglalta össze tömören:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)