Hirdetés

Napi büntetés: végre itt egy játék, amiben divatrendőröket alakíthatunk

|

A Fashion Police Squadban azokra vadászhatunk, akik öltözködésükkel követnek el bűnt a jó ízlés ellen.

Hirdetés

Retro shooterekből most épp nincs hiány, de a legtöbb arról szól, hogy démonokat vagy más ocsmányságokat darálunk naphosszat. A Mopeful Games játéka azonban erőszakmentes - már amennyire embereket átöltöztetni nem számít erőszakos cselekedetnek. 

A Fashion Police Squadban olyan egyének az ellenfeleink, akik öltözködésükkel ártanak a világnak: mérethelytelen öltönyökben nyomulnak, szandált viselnek zoknival, lógós nadrágokban járnak satöbbi.

Hirdetés

Egy multifunkciós, fegyelmezésre és lengedezésre egyaránt használható övvel, illetve egyebek mellett egy kiszuperált varrógéppel intézhetjük el ezeket a veszélyes bűnözőket Trendopolis városában. Nem mindegy, hogy kit milyen fegyverrel támadunk meg, mert mindig csak a megfelelő okoz "sebzést".

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A játék demója már elérhető a Steamen, 1 GHz-es processzor és 2 GB RAM elég hozzá. A teljes változat 2022-ben jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)