Hirdetés

Napi WTF: a The Secret of Monkey Island 8K-s felbontásban

|

Gyönyörű 8K felbontású képkockákkal lepett meg minket ma az internet, csak éppen az nem teljesen világos, hogy mi szükség volt rá?

Hirdetés

A The Secret of Monkey Island minden idők egyik legjobb kalandjátéka, amelyből felújított változat (Special Edition) és még színpadi darab is készült, de a megszokottnál jóval nagyobb felbontásban még nem láttuk megelevenedni, és valószínűleg nem véletlenül.

A The Secret of Monkey Island: Special Edition 8K-s képei ugyanis messziről nézve gyönyörűek, viszont ha rákattintunk bármelyikre, egyből előbukkan a rideg valóság, miszerint nem biztos, hogy nagyítóval kellene szemügyre venni az egyébként zseniális kalandjátékot, legyen az bármennyire is feljavítva digitálisan.

A bravúrt egyébiránt Durante GeDoSaTo programjával sikerült véghezvinni, így a The Secret of Monkey Island: Special Edition (vagyis a 2009-es felújított verzió) képkockái 1440p-ben nézhetőek.

Szerintetek volt értelme 8K-ra felhúzni ezt a klasszikust?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)