Hirdetés

Napi Steam akció - Operation Flashpoint: Dragon Rising

|

A Steam most már naponta új akcióval kedveskedik felhasználóinak, itt az első ajánlat!

Hirdetés

A Steam mindig is híres volt akcióiról, melyek hol hét közepén, hol hétvégén jelentkeztek. Most viszont naponta megszerezhetünk valamit jó áron, és egy remek kis alkalmazás is bekerült: visszaszámláló, amit a kedvezményes időszak végéig számol.

A mai áldozat az Operation Flashpoint: Dragon Rising, melyet 75%-os leárazással, 19,99€ helyett 5€-ért letölthetünk gépünkre, és lövöldözhetünk kedvünkre! A játékot Vakka kolléga vette jobban szemügyre, véleményét elolvashatjátok a játékról készült TESZTben. A 10-ből 9-es pontszám mindent elmond, úgyhogy irány a Steam, még több, mint 6 órátok van a tranzakcióra!

Operation Flashpoint: Dragon Rising akció

A következő Operation Flashpoint részt, a Red Rivert volt szerencsénk kipróbálni EndreMan kollégával, és hát... nem olyan lett, mint vártuk. A játék már megjelent Európában, Amerikába viszont csak június 7-én érkezik, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)