Hirdetés

Napi százmillió letöltés a YouTube-on

|

A YouTube videofeltöltő oldal üzemeltetői bejelentették, hogy már naponta százmillió videoletöltést kell kiszolgálniuk. A 2004-ben debütált YouTube videofeltöltő és -megosztó oldal hihetetlenül gyorsan növekszik, megjelenése óta ezen keresztül "videóznak" a legtöbben az interneten. A Hitwise adatai szerint az Egyesült Államok multimédiás szórakoztató piacának 29 százalékát birtokolja a YouTube. Az interneten megtekintett videók 60 százaléka ezen az oldalon jelenik meg, teljesen ingyen. Az üzemeltetők nagy erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy az oldalon megjelenő hirdetésekből profitot sikerüljön termelniük. Tovább >>

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)