Hirdetés

Napjaink egyik legnépszerűbb multis játékával bővülhet az Xbox Game Pass

|

A hivatalos Xbox Game Pass Twitter-fiók által megosztott kép egyértelműen erre utal.

Hirdetés

A Microsoft videojátékos divíziója, az Xbox illetékesei többször elmondták már, hogy amikor egy játék bekerül az Xbox Game Pass felhozatalába, az az eladásainak is jót tesz - nem csak játékosból, de vásárlóból is több lesz hirtelen. Ezért lelkesedik sok kiadó az előfizetéses szolgáltatás iránt, és ezért használják sokan arra, hogy lendítsenek játékaik népszerűségén.

Úgy tűnik, a Ubisoft is összebarátkozott a Microsofttal, és a közeljövőben az Xbox Game Pass előfizetői korlátlanul elérhetik majd a Rainbow Six: Siege-et.

Hirdetés

A hétvégén megosztott tweetben pusztán egyetlen kép szerepel, ami egy ostromot ábrázol, felette szivárványokkal. Elsőre gondolhatnánk, hogy az Age of Empires 3: Definitive Editionnek akarnak egy lökést adni, viszont ha ülünk még felette egy kicsit, láthatjuk, hogy pontosan hat szivárvány (Rainbow 6, értitek) öleli át a várat, az "ostrom" pedig angolul "siege", amiből egész véletlenül pont kijön a játék neve.

Azt még nem tudjuk, hogy a játék csak Xbox One-on és majd Series X|S-en lesz-e elérhető az előfizetőknek, vagy PC-n is, de a korábbi tendenciákat figyelve valószínűleg az előbbi érvényes. A PC-s változat állandó szereplője a Steam egyszerre játszó játékosokat számláló top 10-es listájának, és ugye emellett Uplay-en és az Epic Games Store-ban is elérhető, úgyhogy ennek annyira nem kell a segítség. Meglátjuk hamarosan, szólni fogunk, ne féljetek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)