Hirdetés

Napokon belül a Capcom is saját előadást tart

|

Idén remélhetőleg több bejelentést is tartogatnak egy szöveges üzenet formájában bedobott Resident Evil Village DLC-nél.

Hirdetés

Ahogy az várható volt, a Capcom sem akar lemaradni az idei "nem E3" forgatagáról, ők is saját show-val jelentkeznek. Csak remélni tudjuk, hogy valamilyen formában sikerül majd felülmúlniuk a tavalyi előadásukat, ami finoman szólva is csalódáskeltően sikeredett, a mélypontja egyértelműen az volt, mikor egy fekete háttérre írt fehér üzenettel jelentették be, hogy elkezdtek fejleszteni egy Resident Evil Village DLC-t. Épp itt lenne az ideje egyébként annak is, hogy ebből végre mutassanak valamit.

Az ígéretek szerint egy 35 perces bemutatóra számíthatunk, ebbe bőven beleférne ez is, de azért bőven vannak még olyan játékok, melyek kapcsán friss infókra szomjazik a nép.

Hirdetés

A Capcom Showcase hazai idő szerint június 13. hétfőről keddre virradó éjfélkor lesz, szóval sokáig fenn kell maradnia azoknak, akik élőben szeretnék nézni az előadást. Itt minden bizonnyal szó esik majd a Street Fighter 6-ról, a Resident Evil Village VR módjáról, és persze a nemrég bejelentett Resident Evil 4 Remake-ről is.

A livestreamet a Capcom YouTube- és Twitch-oldalán lehet majd nézni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)