Hirdetés

Napokon belül bejelenthetik a Call of Duty: Modern Warfare 2-t

|

Mozgolódás van az Infinity Ward háza táján, az idei Call of Duty a vártnál korábban mutatkozhat be.

Hirdetés

Miután elindult a Call of Duty: Warzone, az Activision átállt arra, hogy a korábbi, tavaszi időpont helyett a nyár végén, egy játékbeli eseménnyel összekötve leplezi le az aktuális Call of Duty játékot, hetekkel annak megjelenése előtt. Lehet, hogy rájöttek, ez így nem az igazi, ezért visszaállnak a korábbi rendszerre.

Pénteken az Infinity Ward Twitter fiókjának profilképe és bannere feketére váltott. A "Going Dark" egy az előző Modern Warfare esetében sokszor használt kifejezés volt, az egyik küldetés is ezt a nevet kapta a játékban.

Hirdetés

A legelhivatottabb játékosok természetesen azonnal nekiálltak nyomokat keresni, és a bannerképet világosabbá téve felfedezték rajta Ghostot, a széria egyik legendás karakterét.

Az már régóta nyílt titok, hogy az idei Call of Duty a 2019-es, nagy sikerű Modern Warfare folytatása lesz, melyen természetesen ismét az Infinity Ward dolgozik - a pletykákat követően ezt az Activision is megerősítette. Hallottunk olyat is, hogy a kampány során az Egyesült Államok különleges erőivel kolumbiai drogkartelek ellen vehetjük fel a harcot.

Egy RalphsValve nevű szivárogtató nemrég arról beszélt, április 30-át lesz érdemes észben tartani. Mivel már a tease-elés kezdetét vette, biztosak vagyunk benne, hogy ha nem is akkor, még a hónap vége előtt megtörténik a leleplezés.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)