Hirdetés

Napokon belül elkezdhetünk hidakat építeni a következő The Walking Dead játékban

|

Már nem kell rá sokat várnunk, hogy a hídépítés találkozzon az élőhalottakkal és a túléléssel.

Hirdetés

Nagyra nyílt a szemünk, amikor augusztus végén a gamescom nyitóceremóniáján a Bridge Constructor szériáról elhíresült Headup Games bejelentette, hogy újabb címmel bővíti a hídépítős sorozatát, méghozzá az AMC csatornával együttműködve a The Walking Dead világába helyezik azt. A crossoverben olyan kedvelt karakterek veszik fel a harcot a zombikkal a mi segítségünkkel, mint Daryl, Michonne és Eugene, az építmények felhúzása mellett pedig robbanószereket és csalikat is használhatunk. 

Hirdetés

A Bridge Constructor: The Walking Dead fejlesztői a bejelentésekor azt ígérték, hogy 2020 hátralévő részében megkapjuk a hiánypótló (?) projektet, ezt pedig most egy megjelenési dátummal és egy vadonatúj trailerrel is alátámasztották. Az élőhalottakkal megtűzdelt Bridge Constructor november 19-én robban be az életünkbe PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re, Nintendo Switchre és mobilokra, nem sokkal később pedig megérkezik majd PS5-re is. 

Ti le fogtok csapni rá valamelyik platformon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)