Hirdetés

Napokon belül érkezhet a Convoy, a Truck Simulatorok hivatalos multiplayere

|

A SCS a következő, 1.41-es frissítéssel ígéri a többjátékos mód érkezését.

Hirdetés

Májusban jelentette be az SCS, az Euro és American Truck Simulator fejlesztője, hogy hivatalos többjátékos módot kap az említett két játék. Akkor még nem mondták, hogy mikor számíthatunk a frissítésre, mostanra viszont ez is kiderült.

A fejlesztők ugyan most sem közöltek pontos dátumot, a legutóbbi bejegyzésükben arról írnak, hogy a multiplayer már a következő nagy frissítéssel, az 1.41-el megérkezik.

Hirdetés

A Convoyhoz egy videó is érkezett, melyben láthatjuk a privát játékok működését. Itt majd együtt vehetnek fel a játékosok szállítmányokat és vihetik el majd közösen, miközben a forgalom és az időjárás is teljes szinkronban lesz.

Persze korábban is volt lehetőség a többjátékos kikapcsolódásra a Truck Simulatorok világában, a TruckersMP néven futó nem hivatalos modot már több mint 4 millió játékos próbálta ki és egyelőre több funkcióval is rendelkezik, mint a hamarosan érkező hivatalos csomag.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)