Hirdetés

Napokon belül fejest ugorhatunk a The Last of Us Part II játékmenetébe

|

Szerdán a The Last of Us Part II külön State of Play livestreamet kap, hosszú és részletes gameplay anyagra számíthatunk.

Hirdetés

Kevesebb mint egy hónapnyi távolságra van már csak tőlünk a The Last of Us Part II megjelenése, a Sony és a Naughty Dog illetékesei pedig a jelek szerint immár úgy érzik, ide többet is elárulni a hamarosan érkező játékról. Erre most szerdán, azaz május 27-én minden lehetőségük meglesz, ugyanis külön State of Play livestreamet kap a The Last of Us Part II. 

Hirdetés

A hazai idő szerint szerdán 22 órakor elstartoló gameplay anyagot ráadásul nem más, mint a Naughty Dog alelnöke, és a The Last of Us Part II társrendezője, Neil Druckmann narrálja majd. Fontos leszögezni, hogy az adás bizonyos részében a már korábban is bemutatott aspektusait prezentálják ismét a játéknak, de előre biztosítottak mindenkit arról, hogy mintegy nyolc percnyi teljesen új gameplayre is számíthatunk, ami a The Last of Us Part II egy új területére kalauzol bennünket. A State of Play stream összesen 20 perces lesz. Teljesen bizonyos továbbá, hogy egyetlen szó sem fog esni a PlayStation 5 konzolokról, ezt előre nyomatékosították. 

Szerda éjjel tehát érdemes lesz fennmaradni azoknak, akik kíváncsian várják a Naughty Dog új játékát, addig pedig még számtalan alkalommal megnézhetitek újra a legutóbbi előzetest:

A The Last of Us Part II egészen pontosan 2020. június 19-én fog megjelenni, természetesen csak és kizárólag PlayStation 4 konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)