Hirdetés

Napokon belül kiderülhet a Skull and Bones megjelenési dátuma

|

Pletykák mellett az is ezt sugallja, hogy korhatárbesorolást kapott a Skull and Bones az amerikai ESRB-től.

Hirdetés

Úgy tűnik, belátható időn belül kalóznak állhatunk a Ubisoft régóta készülő, többször újrakezdett játékában. Még márciusban harangozta be a kiadó, hogy hamarosan indul a bétateszt (áprilisban el is startolt), már akkor is valószínűnek tűnt a 2022-es debütálás.

A Ubisoftnak nem volt "E3-as" műsora, és nem tudjuk, ha lesz, mikor (csak azt, hogy szeptemberben mesélnek az Assassin's Creed sorozat jövőjéről), de ez nem jelenti, hogy nem szentelhetnek külön előadást valamely játékuknak, ahogy mindenki csinálja mostanában.

Hirdetés

A napokban a mindig meglepően tájékozott szivárogtató, Tom Henderson azt állította, forrásai szerint  valamikor a július 4-ével kezdődő héten a kiadó részletezni fogja a játék változásait, bejelent egy megjelenési dátumot, és megmutatja a játékmenetet.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Nagyjából ekkortájt tűnt fel a brazil, majd nem sokkal később az amerikai korhatárbesorolási bizottság értékelése is a szervezetek honlapján, ami szintén azt sugallja, hogy valami készül. Ausztráliában már egy hónapja meghozták a döntést.

Úgy tűnik, a Skull & Bones PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X-re és S-re, valamint Stadiára jelenik meg. A Ubisoft azt ígérte, hogy a 2022-es pénzügyi évben fogja kiadni, ami 2023. március 31-én ér véget. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)