Hirdetés

Napokon belül konzolokon is elstartol a Hyper Scape

|

A nyílt béta sikere után nem vár sokat a Ubisoft a Hyper Scape hivatalos indításával, és ennek a konzolosok is örülhetnek.

Hirdetés

Nem nagyon hallani arról, hogy átütő siker lenne a Hyper Scape, a Ubisoft július 12-én elstartolt battle royale játéka - a Twitchen már messze nincs a legnépszerűbb játékok között, a subredditjének 14 ezer tagja van, Twitteren viszont 50 ezren követik, ami nem egy rossz szám. Pénteken indul a Hyper Scape Creators Cup, melyben streamerek mérkőznek meg egymással, és ez is adhat neki egy lökést.

Hirdetés

Kell is, mivel augusztus 11-én kilép a nyílt bétából, és teljes játékként lesz játszható, PC mellett PS4-en és Xbox One-on is. Ezzel együtt veszi kezdetét az első szezon, ami először egy új, középtávra hatásos fegyvert (Dragonfly) és egy új hacket (Magnet) hoz, de az évad keretében további 10-10 jön még mindkettőből, és limitált ideig elérhető módokra is számíthatunk, valamint a játékban elrejtett Memory Shardok és képregények segítségével ismerhetjük meg a sztorit. Különböző jutalmakhoz juthatunk majd a 100 szintet kínáló battle pass-szal, aminek prémium változata 950 Bitcrownba kerül.

Azok, akik a hétvégén legalább egy órát játszanak vele, vagy megnéznek egyórányi Twitch-közvetítést, 600 Bitcrownt kapnak a megjelenés napján. Azt is érdemes tudni, hogy minden, a béta alatt elért eredmény és megszerzett pénz megmarad, átvihető lesz bármilyen platformra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)