Hirdetés

Holnap megmutatják a Call of Duty: Black Ops Cold War zombijait

|

Csak egyet kell aludni, és leleplezi a Treyarch a Call of Duty: Black Ops Cold War új Zombies játékmódját.

Hirdetés

Túl vagyunk PS4-en a Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer alfatesztjén, októberben jön a béta (a PS4-es teszt után egy héttel a PC-s és Xbox One-os pajtások is belekóstolhatnak a játékba), hamarosan pedig végre sokak kedvencét, a Zombies játékmódot is le fogja leplezni a Treyarch és az Activision. Most az is kiderült, hogy erre mikor kerül majd sor. 

A Zombies, eredeti neve szerint Nazi Zombies egyébként épp a Treyarch találmánya, ez a mód először a Call of Duty: World at Warban debütált, majd később mind a négy eddig megjelent Call of Duty: Black Ops játékban visszatért. Saját zombis játékmódot kapott az Infinite Warfare és az Advanced Warfare is.

Hirdetés

Még ezen a héten, egészen pontosan szerda este, azaz holnap, a hivatalos Call of Duty YouTube-csatornán érkezik majd a nagy leleplezés, itt láthatjuk 19 órakor először mozgás közben is a Call of Duty: Black Ops Cold War-ben debütáló új zombis játékmódot. 

A Call of Duty: Black Ops Cold War 2020. november 13-án jelenik meg PC, PlayStation 4, Xbox One, és Xbox One X/S platformokra, PlayStation 5-re pedig a konzol hivatalos startjával együtt, november 19-én fog megérkezni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)