Hirdetés

Napokon belül visszatér a Tales from the Borderlands

|

A Gearbox sikerszériáján alapuló kalandjáték többévnyi kihagyás után válik ismét megvásárolhatóvá.

Hirdetés

A gaming-történelem egyik legérdekesebb fejezete a Telltale Games bukása, a csapatnak olyan kalandjátékokat köszönhetünk, mint a Wolf Among Us, vagy éppen a The Walking Dead és a Trónok harca epizodikus adaptációi. A 2018-ban beszántott stúdió egyik legjobb alkotása a Borderlands-univerzumban játszódó Tales from the Borderlands volt, amit a csapat megszűnése után eltüntettek az online áruházak kínálatából.

Hirdetés

A kaland folytatásáról keringő tavalyi pletykák ugyan azóta sem fordultak termőre, de most kaptunk egy örömteli hírt, mely szerint az eredeti játék hamarosan ismét visszatér a digitális polcokra. A bejelentést a Borderlands 3 Twitter-csatornáján osztotta meg a franchise-t birtokló Gearbox, rögtön azt is elárulva, hogy a nagy visszatérésre február 17-én kerül sor.

Ha valakinek esetleg kimaradt, az öt epizódból álló Tales from the Borderlands a Borderlands második és harmadik epizódja között játszódik. A széria hangulatát remek érzékkel megragadó történet akár a fő szálak ismerete nélkül is élvezhető, de a teljes élményhez azért nem árt jártasnak lenni az univerzumban.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)