Hirdetés

Napoleon: Total War - február végén érkezik

|

A Creative Assembly ma jelentette be, hogy a Total War sorozat legújabb részét február végén szerezhetjük be.

Hirdetés

A bejelentés a Total War hivatalos Twitter oldalán keresztül történt, ami mostanában egyre kedveltebb formája az információközlésnek. A Napoleon: Total War egészen pontosan február huszonharmadikán kerül a boltok polcaira, ám azt elfelejtették megemlíteni, hogy a világ minden táján egyszerre válik-e elérhetővé, de valószínűleg igen.

A játékban két kampány kap helyet, melyek közül az egyik Olaszországban, a másik Egyiptomban játszódik. Van egy harmadik is, melynek célja az, hogy a világ minél nagyobb területét tudhassuk magunkévá. Emellett többjátékos játékmód is helyet kapott. Még novemberben bejelentették, hogy a Napoleon: Total War - Imperial Edition is meg fog jelenni, ami a játékot, egy faliújságot Napoleon történelmével, és egy különleges kódot tartalmaz, mely 10 exkluziv egységet ad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)