Hirdetés

Napoleon: Total War Imperial Edition gyűjtőknek

|

A Sega pofás különleges kiadással kedveskedik a sorozat legelhivatottabb rajongóinak.

Hirdetés

Az Empire: Total War sikere után nem volt kétséges, hogy a Creative Assembly marad a közkedvelt szériánál, s nem tér vissza a sportjátékok piacára.



A népes rajongótábor számára mindig rengeteg fejtörést okoz, hogy vajon melyik korszakot veszik górcső alá a srácok, mi következik egy-egy projekt befejezése után. Lassan már fogadásokat is lehet kötni, hogy a nemrégiben bejelentett Napoleon: Total War után ismételt látogatás következik-e az ókorba, a középkorba, netán a feudális Japánba, vagy esetleg a régóta áhított I. világháborúba.
Mielőtt azonban megtennénk tétjeinket, röviden és tömören ismertetném jelen írás tárgyát...



A Napoleon: Total War leginkább a Rome: Total War - Alexander című önállóan futó expanziójára emlékeztet. A szellemben nagy, méretben aprócska hadvezér karrierjét nem csak történelmileg hű összecsapásokon keresztül követhetjük nyomon, renderelt átvezető jelenetek segítik majd a történet megértését. Az ígéretek szerint szebb, jobb, okosabb addon beszerzése az igazi rajongó számára csakis az Imprial Edition formájában képzelhető el.



A digitális (Steam), valamint dobozos formában is elérhető változatok közül értelemszerűen az utóbbi a kívánatosabb. A csomagolás szemre kellemes, ráadásul a játék korongja mellett egy szépen illusztrált életrajzot is találunk a Napoleon Bonapartéról. Mindkét változat része egy-egy letöltési kód, amelyek a Heroes of the Napoleonic Wars (10 exkluzív egység, a legkiválóbb lovasok és talpasok), valamint az Elite Regiment (5 elit regiment a jelentősebb európai hatalmak erőiből) egységcsomagokat rejtik. Utóbbi a sima kiadáshoz is jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)