Hirdetés

Napoleon: Total War - két új DLC érkezett

|

Tegnaptól kezdve két új DLC vásárolható meg a stratégiai játékhoz a Steamen.

Hirdetés

A két DLC eredetileg a Napoleon Total War: Imperial Edition nevű gyüjtői kiadásának része volt, de most már elérhető a Steam rendszerén belül, darabja 2 euroért. 

Az első DLC, a the Heroes of The Napoleonic Wars egy egységeket tartalmazó csomag, amelyben 10 nagyon erős harci egység található. többek között a veterán lovas regiment, a 15. Brit Huszárok, a közelharc specialista 1. Kelet-porosz Gránátos Zászlóalj, és a halálos Moszkvai Muskétások.

A másik csomag a the Imperial Eagle Pack, amelyben 11 új egység található, például a igen erős Megegyezés Nagy Ágyúja vagy az angol HMS Elephant, ami egy hatalmas sorhajó elsöprő tűzerővel mindkét oldalán. Emellett két vadonatúj egység is bekerült: az osztrák nehézfegyverzetű Ferdinánd Főherceg Vértesek és az orosz Életmentő Kozákok, akik villámgyors lovas csapással és meneküléssel operálnak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)