Hirdetés

Napoleon: Total War - Peninsula Campaign kiegészítő a nyáron

|

Új kiegészítőt kap hamarosan a kiváló Napoleon: Total War, Peninsula Campaign néven.

Hirdetés

Miden esély megvan arra, hogy az E3 alatt egy új Total War bejelentéssel leszünk gazdagabbak, amiben egyesek szerint egy Shogun II: Total Warra van a legnagyobb esély. Vigyázó szemeinket viszont most vessük a legutóbb megjelent Napoleon: Total Warra, hiszen új csatáknak nézünk elébe.

A nyáron megjelenő Peninsula Campaign az Ibériai-félszigetre koncentrál, azon belül is a portugálokra és a spanyolokra. Összesen 28 egységgel gazdagodik majd haderőnk, valamint új ügynököket is kapunk, és persze a portugálok is játszható nemzetté válnak. A Napoleon: Total War Peninsula Campaign valamikor nyáron jelenik meg, és csak Steamen keresztül lesz beszerezhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)