Hirdetés

Napoleon: Total War - történet és játékmenet videó

|

A The creative Assembly már többször bebizonyította, hogy a Total war sorozat igen igényes stratégia - íme a legújabb darab.

Hirdetés

Napoleont nem kell szerintem bemutatni senkinek, hiszen Győr mellett, Kismegyeren 1809 június 14-én a magyar hadsereget is bucira verte.

Minden idők egyik legismertebb hadvezéréről és hódítójáról van szó, akinek ellentmondásos személyisége mind a mai napig sok ember rajongását kivívja. Az ő korszakából készült, a napóleoni háborúkról, a XIX. század elejének Európájáról, illetve világáról (hiszen Napoleon Egyiptomban is harcolt) szól a legújabb Total War, amelyből most egy narrált játékmenet videót kaptunk:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)