Hirdetés

Napoleon's Campaign 2 - Idén újra háborúzhatunk

|

A Paradox Interactive bejelentette kedvelt stratégiájának folytatását: 2012 végén jön a Napoleon's Campaign 2!

Hirdetés

A stratégia folytatásban továbbra is a napóleoni háborúk nagyszabású ütközeteit követhetjük, de ha szorult belénk elég logika, taktikai érzék és némi kihívás is, akár meg is fordíthatjuk a történelem bizonyította tényeket és Napoleon nem bukik el Waterloo-nál.

A Napoleon's Campaign 2 időszakát tekintve 1805 és 1815 között járunk és Egypitomtól kezdve Waterloo-ig az összes ismert helyszínen kedvünkre csatározhatunk. Ha mégis elegünk lenne a franciák ikonikus alakjából, közel 600 hadvezér közül választhatunk helyette, akiket a történelemkönyvekből már jól ismerhetünk.

A PC-exkluzív stratégia többjátékos módja nyolc játékos számára nyúlt maximális élvezetet és 2012 harmadik negyedévében kell rá számítanunk. A hivatalos bejelentés mellett kiszivárgott a játék minimális gépigénye is:

    - Op.rendszer: Windows XP/Vista/7
    - Processzor: Pentium® IV 1800+ MHz
    - Memória: 1024 MB RAM
    - HDD: 2Gb szabad hely
    - VGA: 128 MB
    - Hang: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
    - DirectX®: DirectX 9.0c vagy újabb
    - Egyéb: egér, billentyűzet, internetkapcsolat

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)