Hirdetés

'Napot...

|

Jó reggelt mindenkinek! Ismét egy szép szombatra ébredt az ország. A tegnapi "tragédiák" egyszerűen tönkretették azt a napot (persze akihez tegnap eljutott a lap, az tuti hogy azzal foglalkozott :D). De új nap, új hírek. Azt már így előzetesben elárulom, hogy eddig csak jó híreket találtam! Szóval megéri maradni, addig is jöjjön a reggeli vidítóka:

Ül a horgász a tó partján, egyik kezében a pecabot, a másikban egy fél téglát egyensúlyoz. Arra megy egy szőke bombázó, és feltűnik neki, milyen furcsa módon lesi a fickó a halakat. Odamegy hozzá és megkérdezi: - Mondja, miért tartogatja a kezében azt a fél téglát? - Ha megengeded, hogy megdugjalak, akkor elárulom. A szöszi húzódozik: - De hát én nem vagyok olyan... - Nincs szeretkezés, nincs titok! - mondja a pecás, és visszafordul a víz felé. A szöszit eszi a kíváncsiság, ezért levetkőzi amúgy is kevés gátlását. - Tudja mit? Annyira kíváncsi vagyok, hogy legyen! Lefekszem magával, csak árulja el, miért tartja a kezében azt a fél téglát! A pecás leteszi a botot, bevezeti a szöszit a bokrok közé, és rendesen megkeféli. Amint felöltözve újra előbukkannak a sűrűből, a szöszi megint rákezdi: - De most már árulja el, miért tartogatja a kezében azt a fél téglát! - Tudod, drágám, már két órája üldögélek itt, a tó partján, de ezzel a bottal meg egyetlen kapásom sem volt. Ezzel a fél téglával viszont te vagy az ötödik!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)