Hirdetés

'Napot...

|

Kellemes napot kívánok mindenkinek! Továbbra is folynak az események, történnek a dolgok a nagyvilágban és hát mindenki tölti a nyarat, hol itt, hol ott. :) Talán annak örülhetünk, hogy esténként már hűvösebb van, de csapjunk át más vágányra, mert hamarosan beszámolunk pár érdekességről is, ám addig:

A hölgy saját lakásában 3 férfivel van "együtt", mikor férje haza érkezik. Hú, hát meg ne tudja, most mi lesz, mit tegyen, elbújtatja mind a 3 legényt az erkélyen külön-külön zsákokba. A férj egyszer csak mocorgást és furcsa hangokat hall az erkélyről. Kimegy, majd meglát három hatalmas zsákot. Belerúg az elsőbe, majd ugatást hall. Gondolja, biztosan a kutya. Belerúg a másodikba, ezúttal nyávogást hall. Aztmondja, hát ez meg a macska... Belerúg a harmadikba, semmi. Belerúg egy hatalmasat, semmi. Minden erejét beleadja, semmi. Egyszer csak megszólal egy hang: -Auu, krumpli, te hülye!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)