Hirdetés

'Napot...

|

Szasztok! Végre elérkezett a csütörtök, már csak egy nap és itt a hétvége. Külön öröm hogy jövő héten jön a Mikulás bácsi! Akinek nagyon koszos a cipője, az máris kezdje el pucolni (szagmentesíteni:)). Persze addig még sok hír fog megjelenni nálunk, és persze viccek is, mint pl. ez:

Egy homokos férfi felkerül a Mennyországba. Szent Péter fogadja, körbevezeti a leendő otthonában. Egyszer csak leejti a kulcsait. Ahogy lehajol érte, az újonc mögé ugrik és hát elragadtatja magát... Szent Péter nagyon feldühödik: - Hogy képzeled ezt?! Ilyet még nem tett senki velem, pedig emberemlékezet óta én vezetem körbe az újonnan érkezőket! Takarodj a Pokolba, de nagyon gyorsan!!!! Így is lesz, emberünk lekerül a Pokolba. Eltelik egy hónap, Szent Péter elindul meglátogatni régi cimboráját, az Ördögöt. Lemegy az alvilágba, és csodálkozva látja, hogy kialudt minden tűz, az elkárhozott lelkek ott dideregnek a dermesztő hidegben. Meglátja egy sarokban az Ördögöt, aki mogorva arckifejezéssel mered maga elé. Szent Péter megkérdi tőle: - Komám, mi történt itt? Miért nem égnek a tüzek? Erre az Ördög dühösen: - A franc se fog lehajolni tüzelőért!!!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)