Hirdetés

'Napot...

|

Szép jó napot mindenkinek! Ma végre kisütött a nap, csicseregnek a madarak, melegszik az idő. Különös azért, hogy mindez a tél kellős közepén történik... Gondolom sokatokat érdekel, mi történik ha a fentebb lévő számláló elér a 0-hoz. Lehet, hogy eljön a világ vége, lehet, hogy ezernyi teljes játékhoz kaptok ingyenes hozzáférés, ki tudja? Mindenesetre bő két héten belül meglátjátok! Addig is még rengeteg dolog fog történni, rengeteg hír fog érkezni, és természetesen a viccekről sem feledkezünk meg.

- Miért van az, hogy a férjeknek függőlegesen ráncos a homloka, a feleségnek pedig vízszintesen? - Mert a férj összeráncolja a homlokát és így szól:hol a pénz? A feleség pedig csodálkozva felhúzza a homlokát és így válaszol:milyen pénz?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)