Hirdetés

'Napot...

|

Nagy dilemmában voltam abból a szempontból, hogy most jó reggelt, vagy jó napot kívánjak... Hosszas hezitálás után úgy döntöttem erősítem a koránkelők hadát a mai napon. Felhőtől mentes meleg időnk van, így ha lehetséges akkor irány ki a szabadba! Ha mindenáron gépezni akartok, akkor fogjátok meg az egész hóbelevancot, és irány a terasz, erkély! :D Szegény embert pedig mikor már az ág is húzza, előfordul, hogy fejjel és kézzel egyben lekaszabolja és darabokra szedi egy véletlen baleset folytán a csillárt. Most mehet szegény a barkácsáruházba... (hozok szeget is :D):)

Egy nagyvállalatnál focimeccset rendeznek a marketing és a karbantartó osztályok között. A meccset a karbantartók nyerik nagy fölénnyel. A vállalati hirdetőtáblán megjelenik a marketing osztály beszámolója a mérkőzésről: "Örömmel jelenthetjük, hogy a 2000. évi futball-szezonban a marketing osztály kiélezett csatában a második helyet szerezte meg, míg a karbantartók mindössze egyetlen győzelemmel, az utolsó előtti helyen végeztek."

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)