Hirdetés

'Napot...

|

Szép jó napot. Élvezhetjük a viszonylag jó időt, de már csak ma és holnap, aztán megint visszatér az egyik híres-neves kiadó nevét felépítő szó magyar megfelelője. Sajnálatos módon kevésnek tűnik a friss hírek száma, azonban mára jutott egy bejelentés is.

Igazoltatás az országúton. A rendőr bepillant a megállított kocsiba: - Mire kell magának az a sok tőr? - Artista vagyok, azokkal dolgozom! - Nem hiszem. Mutasson valamit! Az artista kiveszi az autóból a tőröket és elkezdi őket a levegőbe dobálni. Arra jön egy másik kocsi, benne két haver. Megszólal a sofőr: - Micsoda mázli, hogy abbahagytam a piálást. Nézd meg, mit találtak ki a szondázás helyett!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)