Hirdetés

'Napot...

|

Szép napos...hmmm, szóval helló. Bár kedves online munkatársaim többsége HL2 mámorban tölti pillanatait, gondoltam van azért kihírezni való. Tény, hogy még nem néztem körbe, lehet, hogy semmi sincs :) Ebben az esetben pedig bizony én is visszamegyek City 17-be! Lássunk egy középkategóriás poént...

Elmegy egy férfi a paphoz: - Atyám, azt hiszem, a feleségem meg akar mérgezni! - Jól van, fiam, beszélek a fejével! Egy hét múlva ismét találkoznak: - Sikerült a feleségemmel beszélnie? - Igen, felhívtam telefonon, három órát beszéltem vele. - És ön szerint mit csináljak? - Szerintem, fiam, idd meg a mérget!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)