Hirdetés

'Napot!

|

Halihó! Süt a nap! Ugye nálatok is?! Jó, persze, hideg van, de legalább nem fúj úgy a szél, mint tegnap. De az alapvetően elég gáz, hogy az angolok "szintjére süllyedtünk" és csak az időjárásról vagyunk képesek beszélni :) Örüljetek annak, hogy mindjárt itt a december, meg a Mitulát báti, meg jön majd a decemberi GS is hamarosan és ráadásul csütörtök van és már csak a holnapot kell kibírni a hétvégéig. Egyetlen problémám, hogy nem találtam normális viccet.

Részeg és józan ül egymással szemben a villamoson. Egy zökkenő után a részeg lehányja a józant, aki felháborodva ordítani kezd. - Nem szégyelli magát, részeg disznó! A részeg csendben megjegyzi. - Szégyelje maga magát! Nézze meg, hogy néz ki!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)