Hirdetés

'Napot...

|

Kellemes hétfő délutánt! Már amennyire az lehet :). Továbbra is érezhető, hogy nehezen indulnak be az ördögi fémszekerek - sajnos kevés az érdekesség. Hamarosan lehet leszedni a karácsonyfákat, bár az elmúlt pár év honosított szokásait figyelembe véve valószínűleg 10-ből 8 családban már lecsupaszították a zöldséget, és maximum néhány tűlevele illatozik odabent.

Tizedik házassági évfordulójukhoz készül a skót házaspár. A férj felpróbálja az esküvői öltönyét, ám az már nem nagyon jön rá. - Ugyan, menj már el a szabóhoz, és csináltass egy új öltönyt magadnak! - mondja a felesége. A skót kénytelen-kelletlen elbaktat a szabóhoz. Benyit, majd megszólal: - Igen, jól látja, megint én vagyok az!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)