Hirdetés

'Napot...

|

Szép derűs kedd délutánt mindenkinek! Kicsit késve bár, de egy csodálatos nőszemély feltartóztatott, hogy időben ideérjek, úgyhogy ezt kérlek, nézzétek el nekem :) Reméljük, a várakozás nem volt hiábavaló, és mára is jut valami finomság. Addig is, amíg megírom őket, egy vicc:

Nyuszika és a medve kifogják az aranyhalat. Annak rendje és módja szerint a hal felajánl három kívánságot az életéért cserébe. A medve kezdi mondani a kívánságát: -Én egy macilányt kérek. -Én meg egy Yamaha R1-es motort! - mondja a nyuszika. -Még több mcilányt kérek! -Én szeretnék egy kifogyhatatlan benzinkutat a motoromhoz. -Rendben, maci, mi az utolsó kívánságod? - kérdi az aranyhal. -Még több macilányt, minden napra vagy ötöt! -Jó. Nyuszi, az utolsó? -Hát, nekem megvan mindenem, tudod mit? Legyen a maci impotens!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)