Hirdetés

'Napot...

|

Most, hogy reméljük mindenki szerencsésen túlélte az április elsejével járó megpróbáltatásokat, ideje visszatérni a normális kerékvágásba. A mai napról azt tudni, hogy szombat, mégpedig nem is akármilyen. Ma van a sokadik GameStar Nyílt Nap, amin biztos mindneki ott figyel,így a kutya se fogja elolvasni, amiket ide írok :) Na de mindegy, lássuk, milyen hírek adódnak mára. Amúgy Pécs kifejezetten szép város, mindig rájövök, amikor ide látogatok.

Bácsika elmegy az életbiztosítóhoz, és az ott lévő hölgy megkérdezi: - Hány éves, bácsika? - 102 éves vagyok. - 102?! És a maga korában életbiztosítást akar kötni? Tudja mit? Jöjjön vissza holnap. - Holnap nem jó. Akkor lesz az apám születésnapja. - Az apja születésnapja!? Hány éves az apja? - 139. - Akkor jöjjön vissza a jövő héten. - Jövő héten végképp nem jó. Akkor lesz a nagyapám esküvője. - A nagyapja esküvője!? Hány éves a nagyapja?? -164. -És az ő korában megakar házasodni!? -Nem akar, de a szülei erőltetik....
Látom a fényt az alagút végén! De miért dudál?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)