Hirdetés

'Napot...

|

Üdvözletem. Hideg lett... De nekem jól esik, végre nem ájulok el a melegtől. Élvezzük ki, mert minden meterológia állomás előrejelzése szerint ez csak ma délig tart, utána bő 2 héten keresztül visszatér a tűző nap és a 30 fok. Hogy említsek egy muris sztorit, Aeryn szeret a fürdőkádba mászkálni, és pofozni az éppen csak csöpögő vízsugarat. Valamelyik nap annyira kíváncsi volt, hogy beleesett a vízzel teli sarokkádba... Próbált úszni, nézett rendesen, de kikaptuk mielőtt komoly lubickolásba kezdett volna. És a legjobb, hogy nem hagyott benne rossz nyomokat, ugyanúgy megy, és... :D

Két bugyi beszélget a szárítókötélen: - Miért haragszol rám? - kérdezi az egyik. - Mert tegnap is miattad toltak le. - Hol van a kiscicám, Jean? - A hűtőszekrényben, uram. - Nem fog ott megfázni? - Nem uram, mert rácsuktam az ajtót. A legyek fociznak az asztalon, és az egyik elmegy vécére. Mikor visszajön, látja, hogy a többiek görcsbe rándulva fekszenek az asztalon. - Hát itt meg mi történt? - Lefújták a meccset.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)