Hirdetés

'Napot...

|

Kellemes szerda reggel kívánok mindenkinek. A legfontosabb, hogy hírek ma is lesznek rendesen, és lesz egy-két érdekesség is, például a S.T.A.L.K.E.R.-rel kapcsolatban. Addig is a viccek:

Egy kamionos halad az országúton, mikor észreveszi, hogy az út közepén ott van egy rakás kő, és közötte egy lámpa világít. Mérgesen fékez, és a kupachoz megy, hogy eltakarítsa az útból. Egyszer csak elébe áll egy ember, mire a kamionos dühösen megkérdezi tőle: - Miért van itt ez a lámpa? - Hogy megvilágítsa a köveket, és ne menjen neki senki. - És miért vannak itt a kövek? - Azok tartják a lámpát. A futballedző a szülészet várószobájában sportújságot olvas. Egyszer csak kijön a nővér és így szól: - Gratulálok a kisfiú megérkezett. Rövid idő múlva újra kiszalad: - Gratulálok, még egy kisfiú. - Nézze, nővérke - szól rá ingerülten az edző -, ne zavarjon minden pillanatban. Számolja szépen össze őket, és a második félidő után mondja be a végeredményt. Egy rendőr az USA -ba érkezik, ahonnan haza szeretne telefonálni a feleségének. A szállodában útbaigazítják a telefonfülke felé, de a rendőr eltéveszti az irányt, és az illemhelyiséghez ér. Nem ismervén az angol vécét, azt hiszi, itt ilyen a telefon. Kijön csuromvizesen, és megkérdik tőle, mi történt. - Ne is kérdezzék! Olyan árvíz van otthon, hogy még a telefonon is ömlik.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)