Hirdetés

'Napot...

|

Üdv. Hát aludjon a franc legközelebb délelőtt 10-ig... Úgy érzem magam mint egy zombi :D Nade legalább, hogy boldogítsam az újdonságra éhező szempárokat, vannak hírek ismét rendesen. Addig is a viccek:

Kovácsot a liftnél kedélyesen hátba csapja szomszédja és így szól: - Gratulálok öregem! Hogy neked milyen vidám, jó humorú kis feleséged van! - Igazán? - Komolyan. A múltkor elmeséltem neki egy jó malac viccet és úgy nevetett, hogy mindketten majdnem kiestünk az ágyból! - Ki az abszolút nagyképű? - Aki azt hiszi, hogy okosabb nálam. A skót fia a tengerbe esik, és fuldokolni kezd. A skót, mivel nem tud úszni, segítségért kiabál. Egy fiatalember beugrik utána a vízbe, és kihúzza. A skót szemügyre veszi a gyereket, majd így szól a fiatalemberhez: - A fiún volt egy sapka. Azt hova tette? Az iskolában: - Na gyerekek, ki tudja, hogy melyik állat adja a tejet? Megszólal a kórus: - A konyhás néni!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)