Hirdetés

'Napot..

|

Kellemes szombatot odaátra. Elérkeztünk a hét legkellemesebb napjára melyet mindenki pihenéssel/józanodással/kirándulással/gameléssel tölt, kedve szerint. Hírek is érkeznek bőséggel, még ebéd előtt izzíthatjátok a letöltődroidot is. Mellesleg a futball szerelmeseinek is szép nap ez, hisz' este több külföldi topligában is parádés rangadók lesznek.

A férj napközben hazamegy, és azt mondja a feleségének: - Akárki keres, nem vagyok itthon. Kis idő múlva csöng a telefon, az asszony felveszi, majd azt mondja: - Most nem lehet, itthon van a férjem. Meghallja ezt a férj. - Hát mit mondtam!? - Dehát nem téged kerestek!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)